Artsendag

Lange wachttijden bij de basis-ggz en psychologen, een woud van mogelijkheden aan soorten coaches en hulpverleners, relatief veel tijd moeten besteden aan het bepalen van welke vorm van geestelijke hulp uw patiënt het meest baat heeft … herkent u dit?

Wij organiseren speciaal voor (huis)artsen een kennismakingsdag waarin wij u informeren over én laten ervaren wat een verwijzing naar een filosofische praktijk uw patiënten zou kunnen opleveren. (lees meer 1)

Wij organiseren deze dag omdat wij signaleren dat niet geheel duidelijk is wat wij als filosofisch practici kunnen betekenen voor uw patiënten. Wij merken vaak dat er wel een beeld bestaat bij een gesprek met een filosoof maar dat dit gebaseerd is op niet-getoetste aannames. Terwijl wij steeds meer bezoekers krijgen die, vaak na eerdere coachtrajecten, bij ons een andere, voor hen bevrijdende manier van begeleiding aantreffen.
(lees meer 2)

Op zaterdag 28 maart informeren wij u graag over de verschillen tussen de psycholoog, de filosofisch practicus en een coach.
(lees meer 3)

Na een korte inleiding ondergaan u en uw collega-artsen zelf de filosofisch-praktische methode aan de hand van een vraag die u bezighoudt:

Het resultaat van deze dag zal zijn:
a) dat u beter geïnformeerd bent ten behoeve van de verwijzing van uw patiënten en
b) dat u zelf de werking van een praktisch-filosofische gesprek hebt ervaren

Zaterdag 20 maart 2021
11.00 – 15.00 uur (inloop 10.30 uur)
FILOSOFISCHE PRAKTIJK Kralingen

Praktische informatie.
Kosten: € 25,-., excl. btw, inclusief lunch, koffie/thee, borrel na afloop.
Inschrijven: uiterlijk 6 maart 2021.
Maximaal aantal deelnemers: 12. Plaatsing op volgorde van aanmelding.

Inschrijven

Een moment geduld aub.